Födseln av Organic Botanic

Hej, mitt namn är Jonas Lundqvist, grundare av Organic Botanic.

Efter att jobbat nära mat och nutrition hela mitt yrkesliv som kock har jag insett vikten av en hållbar och aktiv livsstil, då många av mina uppdrag världen över har varit fysiskt och psykiskt krävande. 

Att ha en balanserad vardag med rätt rutiner är enligt min mening nyckeln till framgång. Efter mer än 10 år som matkreatör har jag nu startat företaget Organic Botanic som står för just detta.

Under mina resor har jag fått chansen att upptäcka många magiska och helande örter och under en resa till USA 2018 blev jag introducerad för hampaplantan och dess lugnande och balanserande effekter.

Jag visste snabbt att det här är något jag vill utveckla vidare och sommaren 2018 fick jag chansen att jobba på en farm som riktar in sig på att producera hampa för utvinning av CBD.

Med vetskap om att den här ”gröna vågen” inte riktigt nått Europa än, vill jag vara en del av rörelsen genom att bidra till en mer välmående livsstil och erbjuda mina kunskaper om plantbaserade verktyg för optimering.

För mig är det oerhört viktigt att veta att de plantor vi använder för att producera oljan har odlats på ett ekologiskt och hållbart sätt med ekologiska näringsämnen för att få plantan att frodas så att den sen kan producera de allra bästa egenskaperna för oss människor att ta till oss.

Därav kommer allt som presenteras på den här sajten att vara just ekologiskt och hållbart och komma från växtriket för att vara så optimalt för våra kroppar och vårat välbefinnande som möjligt.

Varmaste hälsningar,
Jonas Lundqvist

Organic Botanic

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *